Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a anunţat miercuri că prelungeşte până la 5 noiembrie consultarea publică privind tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Procesul de consultare publică privind tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea demarat de Autoritate se va extinde până la data de 5 noiembrie 2021, ca urmare a solicitării părţilor interesate", anunţă autoritatea.

ANCOM a lansat consultarea publică a proiectului de decizie privind tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea, în data de 27 septembrie 2021.

Proiectul de decizie privind tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea poate fi consultat pe site-ul ANCOM. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.