Compania EPAM Systems isi mareste echipa si angajeaza specialisti IT care pot lucra in regim de telemunca din orice oras din Romania. In prezent cauta colegi noi cu specializarile Java, QA Automation, Functional Testing, .NET, PHP, Angular, Javascript, React, iOS, Android, Salesforce, Microsoft Dynamics, Python, Kotlin, Ruby, dar nu numai, care sa se alature echipei din Romania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

EPAM Systems este o companie IT de top la nivel global ce pune accentul pe dezvoltarea continua a competentelor angajatilor si atingerea excelentei in inginerie. Echipele globale EPAM sunt distribuite in peste 35 de tari din America de Nord, Europa, Asia si Australia si deservesc o gama larga de clienti din industrii diverse, cu precadere in domeniile Financiar-Bancar, Medical, Automotive, Software si Hi-Tech, Telecommunicatii. EPAM a intrat pe piata din Romania in martie 2020, chiar la inceputul pandemiei si a format o echipa consolidata, care depaseste astazi 250 de angajati. 

Compania si-a propus sa contribuie la crearea unei comunitati tech si mai puternice in Romania prin prezenta la evenimentele de profil, precum Go Tech World, Bucharest Tech Week, Dev Talks, Big Data Week si hackathons. In plus, in perioada 8-12 noiembrie, EPAM organizeaza propriul eveniment Hiring Week, un maraton de angajare pentru Java Developeri, Testeri si Frontend Developeri pentru a da sansa cat mai multor candidati sa treaca printr-un proces de recrutare simplificat. In cadrul evenimentului, candidatii vor avea oportunitatea de a lua parte la un proces de recrutare rapid si eficient, in care interviul traditional, organizat pe mai multe zile este inlocuit de un interviu mixt. In functie de modul in care decurge interviul, candidatii pot obtine in 48 de ore oferta de angajare, iar cei care o accepta si se alatura echipei EPAM, vor primi un bonus de pana la 8000 RON net, in conformitate cu termenii si conditiile.

Pentru a se inscrie la EPAM Hiring Week, din perioada 8-12 Noiembrie, candidatii trebuie sa se inscrie la eveniment si sa isi programeze interviul aici.

EPAM ofera angajatilor sai oportunitati de dezvoltare inca din prima zi, oferind acces la peste 17.000 de cursuri in platforma interna EPAM, programe de mentorat si o gama variata de comunitati si evenimente la care se pot inscrie. Totodata ofera posibilitatea de a colabora pe proiecte globale interesante din punct de vedere tehnologic.

In calitate de lider de piata recunoscut printre agentiile de cercetare independente la nivel mondial, EPAM este una dintre cele patru companii de tehnologie care au aparut in Forbes TOP 25 de companii tech cu cea mai rapida crestere, in fiecare an inca din 2013 si a fost clasata ca una dintre companiile de servicii IT de top in clasamentul Fortune 100 de companii cu cea mai rapida crestere in 2019 şi 2020.

 Mai multe detalii despre oportunitatile EPAM gasiti, accesand pagina de cariere EPAM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.