NetBet România şi-a mărit portofoliul cu jocurile unuia dintre cei mai în vogă furnizori ai momentului! Suntem încântaţi să anunţăm că Relax Gaming s-a alăturat familiei noastre în continuă expansiune şi că sloturile lor sunt acum disponibile pentru clienţii NetBet din România şi din alte ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform acordului, jucătorii se pot bucura de întreaga suită de sloturi Relax, inclusiv de jocuri populare ca Temple Tumble, Snake Arena sau Money Train 2.

Acordul cu NetBet Casino, primul cazino online acreditat în ţara noastră, dar şi operatorul cu cel mai amplu catalog de jocuri, marchează o extindere suplimentară pentru Relax, în urma mai multor parteneriate cu alte cazinouri online de pe piaţă.

Acordul, cel mai recent dintr-un lung şir de parteneriate europene semnate de Relax, este o dovadă a ambiţiei companiei de a-şi consolida în continuare capacitatea de lider în industrie cu jocurile sale.

Horia Valuch, COO NetBet.ro, a afirmat: „Crearea unei experienţe de joc distractive pentru clienţii NetBet.ro este principalul obiectiv al companiei noastre. Suntem încântaţi că am adăugat multi-premiatul „Furnizor al anului” în portofoliul nostru.

Sunt sigur că jucătorii noştri vor fi încântaţi să aibă jocul emblematic Money Train 2, disponibil pe site-ul nostru, alături de toate celelalte titluri uimitoare de la Relax Gaming. Credem cu adevărat că acest parteneriat se va baza pe calitate şi profesionalism.”

Recunoscut de industrie ca un adevărat trendsetter, Relax Gaming a fost desemnat recent câştigătorul „Cel mai bun furnizor de conţinut de cazinou” la premiile EGR 2021 din februarie, precum şi „Cel mai bun furnizor de software de cazinou” la premiile EGR B2B 2020 de anul trecut.

NetBet.ro este primul operator de jocuri de noroc online licenţiat în ţara noastră şi cel cu cel mai mare portofoliu de jocuri din România. Catalogul include peste 2000 de jocuri de la 30+ de furnizori, iar acest număr este în continuă creştere.

Printre aceste jocuri se află numeroase sloturi, dar şi versiuni de ruletă, jocuri de cărţi (Poker, Blackjack, Baccarat, etc.), loterii şi, inclusiv, table. Totodată, pe NetBet.ro te poţi distra punând bilete pentru pariuri sportive, pariuri pe diverse evenimente sociale sau pe virtuale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.