Două persoane au fost ucise şi patru rănite într-un atac cu armă care a avut loc într-un centru comercial din Boise, Idaho, în nord-vestul Statelor Unite, a anunţat Poliţia locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presupusul trăgător, care pare să fi acţionat singur, a fost arestat şi orice pericol pentru populaţie a fost îndepărtat, a subliniat Ryan Lee, şeful Poliţiei din Boise, capitala şi cel mai mare oraş din statul Idaho, scrie AFP. 

Potrivit acestuia, poliţiştii au fost anunţaţi la ora 19.50 că focuri de armă au fost auzite într-un centru comercial din Boise şi că „cel puţin o persoană a fost împuşcată”. 

La sosirea lor la faţa locului, forţele de ordine au avut un schimb de focuri cu suspectul, în timpul căruia un poliţist a fost rănit. 

„Nu suntem în măsură în acest stadiu să ştim vreun motiv” al suspectului, a afirmat şeful Poliţiei, estimând că „este prematur să fac ipoteze”. Nu a fost comunicat niciun detaliu despre identitatea victimelor sau starea de sănătate a celor patru persoane rănite. 

Atacurile armate cu numeroase victime rămân un flagel recurent în Statele Unite, în şcoli, supermarketuri sau în special la locul de muncă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.