Administratorul special al FC Dinamo, Iuliu Mureşan, a declarat că Alexandru Răuţă a fost testat negativ cu coronavirus şi a fost supus mai multor investigaţii sâmbătă seară, după ce a fost scos cu ambulanţa. Cel mai tare s-a suspicionat o problemă cardiacă, a precizat Mureşan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“El a fost testat de covid şi a fost negativ, că a avut şi febră. Cel mai tare s-a suspicionat o problemă cardiacă. Dar EKG-ul nu a relevat modificări semnificative la cord. I-au dat drumul aserară, că îşi revenise. Urmează să mai facă analize atât de sânge cât şi pentru probleme cardiace. Din fericire la Răuţă totuşi a fost un pic mai uşor. A fost tratat în salvare, i s-a pus o perfuzie, i s-a făcut EKG, i s-a făcut test covid, i s-au recoltat... Nu a spus la nimeni Răuţă, şi eu am aflat că s-a plâns joi de o durere în piept, am aflat de la medicii de la salvare, atunci le-a spus. Nu le-a spus nimic colegilor, toţi au fost miraţi. Sunt convins că după o relativă pauză, nu foarte lungă, o să poată să îşi reia activitatea. Din ce am vorbit cu doctorii de la Floreasca, sunt speranţe că va fi bine şi îşi va putea continua activitatea”, a afirmat Iuliu Mureşan la Digi Sport.

Alexandru Răuţă a fost scos cu ambulanţa de pe teren, sâmbătă seară, în prima repriză a meciului Dinamo – Rapid, scor 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.