Australianca Ashleigh Barty, deja forfait la Indian Wells şi pentru Cupa Billie Jean King (ex-Fed Cup), nu îşi va apăra titlul la Turneul Campioanelor din 10-17 noiembrie la Guadalaraja din Mexic şi va pune capăt definitiv sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vrut ca toată lumea să ştie că nu voi participa la niciun turneu în 2021, inclusiv la Women’s Masters din Mexic”, a declarat campioana în vârstă de 25 de ani, care nu a mai concurat de la eliminarea ei din turul 3 de la US Open din septembrie.

"Trebuie să-mi prioritizez corpul şi recuperarea şi să mă concentrez pentru a ataca presezonul înainte de Australian Open din ianuarie”, a adăugat ea. "Cu incertitudinile constante din în Queensland şi cerinţele de carantină, nu sunt pregătit[ să-mi compromit pregătirea pentru ianuarie".

Într-un an care se încheie prematur, Ashleigh Barty are cinci titluri, la Miami, Melbourne, Stuttgart, Cincinnati şi Wimbledon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.