Cinci bărbaţi care ar fi blocat în trafic, într-o intersecţie din Sectorul 1 al Capitalei, două autoturisme cărora le-au distrus apoi parbrizele şi i-au agresat de şoferi au fost reţinuţi de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei a anunţat că, vineri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare două mandate de percheziţie, în Bucureşti, la domiciliile a cinci bărbaţi, bănuiţi de  lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, miercuri seară, poliţişti de la Secţia 1 au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că, în zona unei intersecţii din Sectorul 1, a avut loc o altercaţie în trafic, iar mai mulţi bărbaţi, care se aflau într-un autoturism, au provocat distrugeri la două maşini.

"În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că cinci bărbaţi, identificaţi ulterior ca fiind membri ai aceleiaşi familii, în timp ce se deplasau cu autoturismele într-o zonă din sectorul 1 al Capitalei, ar fi blocat într-o intersecţie două autoturisme în care se aflau doi bărbaţi, moment în care, folosind mai multe obiecte contondente şi tăietoare, ar fi distrus parbrizul maşinilor şi i-ar fi agresat fizic pe cei doi bărbaţi", a arătat sursa citată.

În urma percheziţiilor de vineri, suspecţii au fost găsiţi şi duşi la audieri. Pe parcursul percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe obiecte contondente şi tăietoare, care ar fi putut fi folosite la comiterea faptei.  

Cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.