Vicepreşedintele Caperei Deputaţilor din partea USR, Cristina Prună, susţine, vineri seară, că este tot mai clar că miza actualei crize politic a fost scoaterea USR de la guvernare şi refacerea USL. ”Avem un preşedinte jucător care joacă pe muzica pusă de PSD în timp ce ţara e cufundată în haos”, a afirmat Prună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Devine din ce în ce mai clar că miza actualei crize politice a fost scoaterea USR de la guvernare şi formarea USL 2.0.Avem un preşedinte jucător care joacă pe muzica pusă de PSD în timp ce ţara e cufundată în haos. Ajungem practic în acelaşi punct în care eram în 2012. Cu PSD şi PNL la butoane”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Cristina Prună.  

Aceasta afirmă că ”USR a deranjat pentru că începuse să schimbe de la guvernare status quo-ul existent de zeci de ani”. 

”Camarilele de partid înşurubate bine prin diferite consilii de administraţie sunt fericite. Aspecte care se doreau ţinute secrete de ochii românilor vor fi ţinute departe de ochii opiniei publice. Va fi aceeaşi concordie ca atunci când Ion Iliescu spunea că avem nevoie de linişte. De USR nu este nevoie acum, pentru că am fost singura forţă politică ce a cerut criterii clare pentru alocarea fondurilor publice prin PNDL3 şi claritate şi transparenţă în numirile din justiţie. E nevoie de linişte ca să se sifoneze relaxat banii publici”, susţine vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.  

Aceasta afirmă că USR nu a generat nicio criză.  

”Atât cât am fost la guvernare am pus pe primul loc mai binele românilor, nu orgoliul unuia sau al altuia. Pentru asta se doreşte ”pedepsirea” noastră prin excluderea de la guvernare. Iar pentru cei care fac jocurile zilele acestea am un mesaj: nu pe noi ne pedepsiţi, ci România şi românii, care sunt condamnaţi să rămână din nou prinşi în guvernarea celor două forţe politice care au dominat România în ultimii 30 ani. Ştim cu toţii cu ce rezultate”, a mai scris Prună.  

Aceasta afirmă că PSD mai primeşte încă o şansă, încă o tură.  

”Însă, nu renunţăm! Şi cu sprijinul românilor am încredere că vom reuşi să schimbăm pe viitor faţa României, pentru că aşa nu se mai poate”, a conchis Cristina Prună.  

Preşedintele Klaus Iohanis a declarat, vineri, la Bruxelles, că Guvernul trebuie să se apuce de treabă şi este normal să caute o majoritate în Parlamentul României. Şeful statului a vorbit şi despre fosta coaliţie din care făcea parte USR şi a spus că zilele trecute s-a văzut care au fost crizatorii, acuzându-i pe cei de la USR că nu au reuşit să realizeze reformele din justiţie

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.