Lungmetrajul SF „Dune”, adaptare a romanului lui Frank Herbert, în regia lui Denis Villeneuve („Arrival”, „Blade Runner 2049”), rulează de vineri, în premieră, la Happy Cinema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu Timothée Chalamet şi Rebecca Ferguson în rolurile principale, filmul spune povestea lui Paul Atreides, un tânăr strălucit şi talentat, născut într-un mare destin, dincolo de înţelegerea sa, care trebuie să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei şi poporului său. Pe măsură ce forţele malefice izbucnesc într-un conflict legat de furnizarea celei mai preţioase resurse din univers, vor supravieţui doar cei care îşi pot cuceri frica.

Biletele pot fi cumpărate de pe www.happycinema.ro şi de la sălile de cinema.

„După ce ne-am certat/ After we collided” este disponibil pe platforma de streaming www.play.happycinema.ro. A doua parte din seria „After” urmăreşte povestea lui Hardin şi a Tessei după despărţirea lor.

În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, începe un nou job la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este re-marcată de colegul său, Trevor, care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie. Dylan e inteligent, amuzant, chipeş şi responsabil; cu toate acestea, Tessa nu şi-l poate scoate pe Hardin din cap.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.