Co-preşedintele AUR, George Simion, a afirmat, joi seară, la emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV, că ”multe am fi făcut noi dacă avea cine să vorbească la Bruxelles” ”În momentul în care te duci ca o slugă în faţa stăpânilor, normal că eşti tratat ca o slugă”, a afirmat liderul AUR, susţinând că toţi politicienii au tăcut de-a lungul timpului. Întrebat ce părere are AUR despre maghiarii din Transilvania, Simion a afirmat” ”Îi iubim, UDMR nu prea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Multe am fi făcut noi dacă avea cine să vorbească la Bruxelles. Din păcate, ăştia au tăcut, cum tace şi actualul preşedinte, toţi au tăcut, au ascultat şi au venit înapoi să execute şi este nevoie de cineva să şi vorbească la Bruxelles”, a declarat, joi seară, George Simion, la emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV.  

Acesta a precizat că-şi doreşte ca românii să fie respectaţi în Europa: ”În momentul în care te duci ca o slugă în faţa stăpânilor, normal că eşti tratat ca o slugă”.  

”Viktor Orban este un patriot pentru poporul lui (...) Maghiarii din Transilvania îi iubim, pe UDMR nu prea”, a mai declarat Simion.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.