Un bărbat de 51 de ani a fost arestat preventiv pentru pornografie infantilă şi corupere sexuală a minorilor, după ce poliţiştii şi procurorii DIICOT Călăraşi au stabilit că, din 2015, ar fi avut un comportament nepotrivit faţă de fete şi băieţi, minori, cu care făcea pregătire la limba engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, în perioada aprilie - octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Călăraşi au documentat activitatea infracţională a bărbatului, care, în mediul online, se recomanda ca fiind profesor de engleză, manifestând un comportament nepotrivit faţă de minori.

"În fapt, începând cu anul 2015, bărbatul, în calitate de profesor meditator, ar fi dezvoltat un comportament neadecvat faţă de persoanele minore, de sex feminin şi masculin, cu care făcea pregătire", arată sursa citată.

Marţi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare mandatul de aducere emis de DIICOT - B.T. Călăraşi, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.