Jucătorul brazilian Vitinho a declarat că a ales Dinamo Kiev în detrimentul formaţiei franceze Bordeaux şi datorită tehnicianului Mircea Lucescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Puteam ajunge la Bordeaux, dar aveau probleme cu fair-play-ul financiar. Nu regret că am ajuns la Dinamo. Prietenii mei brazilieni mi-au spus că e bine aici. Şi mulţi m-au sfături să aleg Dinamo pentru că Mircea Lucescu lucrează aici. Nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că are 76 de ani! Este plin de energie, sare, aleargă face el însuşi exerciţii. Eu evoluez pe partea stângă a atacului, dar joc unde îmi spune. Pot şi în centru, şi în flancul drept", a declarat jucătorul de 22 de ani, potrivit sport.ua.

Vitinho a fost transferat în vară de la Athletico Paranaense pentru şase milioane de euro şi a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Ucrainei.

Până în prezent, jucătorul ucrainean a evolua în şase meciuri pentru Dinamo Kiev, patru în campionat, unul în Liga Campionilor şi unul în Supercupa Ucrainei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.