Co-preşedintele AUR George Simion susţine că preşedintele Klaus Iohannis "şi-a bătut joc de întreaga ţară" şi probabil consideră că parlamentarii vor vota orice propunere va veni după Dacian Cioloş. "Participăm cu toţii la un teatru care nici măcar nu e bun, ne facem că alegem un Guvern", afirmă el, îndemnând: "Haideţi să trecem repede peste număratul bilelor şi să dăm ţării o soluţie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am pierdut zece zile cu această nominalizare, Klaus Iohannis şi-a bătut joc de întreaga ţară şi pentru asta trebuie să plătească. Probabil consideră că îşi poate bate joc de cei de la USR, de votanţii USR şi sa facă cumva să le forţeze mâna ca să-l voteze pe Cîţu. Consideră că voi parlamentarii o să vă temeţi de locurile voastre şi o să votaţi orice propunere care vine după Dacian Cioloş", a afirmat George Simion, în Parlament.
 
El a adăugat că nu a mai existat o astfel de situaţie.
 
"Participăm cu toţii la un teatru care nici măcar nu e bun, ne facem că alegem un Guvern. Niciodată în ultimii 30 de ani (...) nu am avut un asemenea caz, să-ţi treacă toţi miniştrii prin comisii, să fie respinşi să ştii că nu treci şi să mergi înainte", a declarat Simion.
 
Liderul AUR a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis este responsabil pentru acest lucru.
 
"Ştiu, domnii de la PNL, că nu vă convine, dar ştiu totodată că mai mult de jumate nu sunteţi de acord cu Klaus Iohannis şi nu mai sunteţi în spatele lui. (...) Dacă PNL merge pe mâna lui Iohannis se va rupe şi nu ştiu cine va mai intra în Parlament. De asta, pentru a preveni actuala criză (...) haideţi să trecem repede peste număratul bilelor şi să dăm ţării o soluţie. Nu a fost singura soluţie şi singura propunere la Cotroceni. (....) Trebuie să găsim puterea de a dialoga", a afirmat Simion.
 
Potrivit acestuia, Iohannis nu va mai fi votat de populaţie dacă ar fi alegeri sau la un referendum.
 
"Să găsim împreună soluţii şi azi după ce ne jucăm cu bilele pe aici să ne punem la aceeaşi masă şi să găsim o soluţie", a îndemnat Simion.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.