Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a fugit la vestiare după meciul pierdut cu Liverpool, scor 2-3, iar tehnicianul "cormoranilor" Jurgen Klopp nu a mai avut cum să dea mâna cu el, scrie Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul meciului, Simeone a fugit spre vestiare, iar Klopp a fost salutat de secundul Nelson Vivas.

"Eu nu salut niciodată după  meciuri. Nu îmi place. Nu cred că salutul e necesar, mai ales că mereu se întâmplă ceva la meciuri. Aşa cred eu. Dar acum, dacă îl văd, sigur îl voi saluta", a declarat Simeone după meci.

Nici Klopp nu a făcut mare caz. "Nu m-am supărat. Am vrut să-i strâng mâna, el nu a vrut, a fugit la vestiare. Este o persoană emoţională, aşa sunt şi eu", a afirmat Klopp.

Atletico Madrid a pierdut cu Liverpool, scor 2-3 (2-2), marţi seară, în Liga Campionilor.

Au marcat: Griezmann '20, '34 / Milner '8, Keita '13, Salah '78 (p).

- Griezmann (Atletico) a fost eliminat, în minutul 52, cu cartonaş roşu acordat direct de arbitrul german Daniel Siebert. Atacantul madrilen a ridicat piciorul prea mult şi l-a lovit cu talpa în figură pe Firmino.

- Atletico a primit un penalti, în minutul 82, dar decizia a fost schimbată cu ajutorul VAR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.