„Kill Bill 3” ar putea fi următorul film al lui Quentin Tarantino, potrivit declaraţiilor făcute de el marţi la Festivalul de Film de la Roma, însă cert este că cineastul îşi doreşte să realizeze o comedie western, relatează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tarantino a primit marţi seară un premiu pentru întreaga activitate din partea maestrului italian al horror-ului Dario Argento. Întrebat dacă următorul film „ar putea fi «Kill Bill 3»”, el a raspuns: „De ce nu?”.

Însă are şi alte proiecte în plan, între care o carte de critică de film şi un serial de televiziune. Tarantino a vorbit duminică seară cu Fabio Fazio de la RAI, căruia i-a spus: „Mai întâi vreau să fac o comedie”.

Ulterior, pe scena festivalului, în timpul unei conversaţii cu directorul evenimentului, Antonio Monda, el a descris un proiect: „Nu este neapărat următorul meu film. Este ceva la care mă gândesc să fac - şi nu voi descrie ce este. Dar parte din asta ar trebui să fie spaghetti western”.

„Abia aştept să filmez asta, pentru că va fi foarte amuzant. Pentru că vreau să filmez în stilul spaghetti western şi fiecare vorbeşte altă limbă. Banditul mexican este italian, eroul este american, şeriful cel rău e german, fata de la salonul mexican este israeliană. Şi toată lumea vorbeşte limbi diferite. Şi actorii ştiu: OK, când el a terminat de vorbit, pot vorbi şi eu”, a povestit amuzat Tarantino.

Pe parcursul celor 32 de ani de carieră, Tarantino a regizat nouă lungmetraje. Cel mai recent este „Once Upon a Time in Hollywood”, prezentat în 2019 în premieră la Cannes, cu Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt în distribuţie. La acel moment, cineastul spunea că îşi va încheia cariera odată cu al zecelea lungmetraj, aşteptat cu nerăbdare de critici şi public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.