Ministrul propus la Transporturi, Cătălin Drulă, care a deţinut funcţia şi în Guvernul condus de Florin Cîţu a primit un aviz pozitiv în audierile din comisiile Parlamentului, după ce a fost supus la vot avizul negativ, care nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul audierii, a fost supus la vot un aviz negativ, înregistrându-se 12 voturi ”pentru” aviz negativ, 8 voturi „contra” avizului negativ şi 7 abtineri. Preşedintele de şedinţă a precizat că nu a trecut avizul negativ.

Cătălin Drulă a declarat, în cadrul audierilor, că a construit o echipă de profesionişti şi că s-a luptat cu grupuri de interese. 

”Dacă veţi vota sau nu acest guvern este misiunea dumneavoastră de conştiinţă sau a deciziei de partid, dar reformele trebuie să continue la Transporturi”, a spus Drulă.

El a precizat că sunt două crize, în acest moment, sanitară şi energetică, arătând că PNRR este o oportunitate, şi de aceea trebuie să ne mişcăm repede pentru a accesa banii europeni. 

”Vom guverna la fel de responsabil ca şi până acum”, a mai declarat Drulă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.