Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat duminică seară, după meciul cu Rapid, pierdut cu scorul de 0-2, că el şi colegii săi trebuie să se trezească şi să revină cu picioarele pe pământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aşa e, când tratezi fotbalul cum l-am tratat noi în seara asta te pedepseşte. Dacă te dăruieşti şi alergi poţi să baţi orice adversar şi noi în seara asta aşa am pierdut. Dacă munceşti, dacă alergi, dacă te baţi cum s-au bătut ei în seara asta obţii cele trei puncte. Rapidul e un club mare în România, cu galerie frumoasă, şi acest lucru s-a văzut şi în seara aceasta. Trebuie să ne trezim, să ne dăm două palme şi să revenim cu picioarele pe pământ. Nu văzut un rezultat pozitiv altfel. Să sperăm că ne trezim până la meciul de joi şi vom avea altă faţă”, a spus Deac la Digi Sport.

Întrebat dacă mai este rapidist, el a răspuns: “Nu se poate şterge cu buretele. Am fost rapidist de mic”.

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a fost învinsă, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 2-0, de FC Rapid, într-un meci din etapa a XII-a a primului eşalon.

Golurile au fost marcate de Bălan ’27, ’55.

Rapidiştii au înscris şi în minutul 45, tot prin Bălan, însă reuşita acestuia a fost anulată pentru ofsaid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.