Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că pot fi trimise pomelnice prin PayPal şi în cadrul donaţiei pot fi incluse câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe. Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a declarat că a fost aleasă această metodă după ce mai mulţi credincioşi au solicitat găsirea unei soluţii moderne pentru a putea face donaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE „Odată cu pandemia, slujbele Bisericii au început să fie difuzate online aşa că din ce în ce mai mulţi credincioşi din afara Arhiepiscopiei Tomisului au început să le urmărească, iar unii dintre aceştia ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să poată transmite donaţii către Arhiepiscopie. Aşa că am apelat la această metodă modernă şi pentru că tehnologia a permis şi includerea unui text odată cu donaţia făcută, am oferit această posibilitate credincioşilor de a-şi scrie numele pentru a fi pomenite la altarul Catedralei Arhiepiscopale din Constanţa, la slujbele pe care ei le urmăresc”, a transmis Eugen Tănăsescu.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ Astfel, un anunţ este postat pe pagina de Facebook a Arhiepiscopie Tomislui prin care credincioşii sunt informaţi pot trimite pomelnice prin PayPal.  
 
„Puteţi trimite pomelnice prin PAYPAL, accesând linkul de mai jos https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=J5F4JJ5SBWDNA În cadrul donaţiei puteţi include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secţiunea Add Note”, precizează anunţul Arhiepiscopiei. 
 
După accesarea linkului credincioşii sunt informaţi că acolo pot face o donaţie către Arhiepiscopia Tomisului. Aceasta poate de 5 euro, de 10 euro, 50 de euro, dar mai este un alt câmp în care poate fi trecută orice sumă dorită de persoana care donează. 
 
De asemenea, este prezentat şi un mesaj: „Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. «Frate ajutat de frate - cetate întărită» (Pilde 18:19)”.
 
Donaţia poate fi realizată de pe un alt cont de PayPal sau de pe un card de credit sau debit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.