Jucătoarea canadiană Leylah Fernandez, locul 28 WTA, nu va participa la turneul final al Billie Jean King Cup, care se va desfăşura la Praga, în perioada 1-6 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost întotdeauna o onoare să îmi reprezint ţara. Canada ne-a oferit mie şi familiei mele atât de multe oportunităţi în ultimele săptămâni. Susţinerea canadienilor a însemnat mult pentru mine. După ce m-am gândit bine, am decis să nu particip la BJK Cup Finals. Îi urez toate cele bune echipei mele în noiembrie”, a declarat sportiva.

Căpitanul echipei Canadei, Sylvain Bruneau, a afirmat că ştie cât de important este pentru Fernandez s- îşi reprezinte ţara, însă îi înţelege decizia, având în vedere faptul că “a fost un sezon lung”.

Locul lui Fernandez va fi luat de Carol Zhao, numărul 326 mondial.

Săptămâna trecută, a anunţat că nu va participa la Billie Jean King Cup şi Bianca Andreescu, numărul 21 mondial.

Alături de Zhao, pentru Canada vor mai evolua la Praga Rebecca Catherine Marino (157 WTA), Gabriela Dabrowski (604 WTA) şi Francoise Abanda (341 WTA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.