Procurorii au cerut o pedeapsă de patru luni de închisoare cu suspendare în cazul spectatoarei care a provocat o căzătură în masă la ediţia din acest an a Turului Franţei, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Franţuzoaica în vârstă de 31 de ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, femeia fiind ţinta unui val de abuzuri online, le-a spus procurorilor că îi este ruşine de “prostia” sa.

Ea s-a prezentat, joi, la un tribunal din Brest.

Procurorii au cerut o pedeapsă de patru luni de închisoare cu suspendare pentru punerea în pericol a vieţii şi cauzarea de răni neintenţionată.

Conform legislaţiei în vigoare, femeia risca o pedeapsă constând într-o amendă de până la 15.000 de euro şi un an de închisoare.

Deliberarea în acest caz va avea loc la 8 decembrie.

La 26 iunie, prima etapă a ediţiei din acest an a Turului Franţei a fost marcată, la mai puţin de 50 de kilometri de sosire, de căderea a zeci de concurenţi, cauzată de o spectatoare cu o pancartă, care era cu spatele la pluton şi cu un picior pe şosea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.