Trailerul pentru „The Tender Bar”, cel mai recent film regizat de George Clooney, cu Ben Affleck şi Tye Sheridan în distribuţie, a fost lansat joi de Amazon Studios.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drama va avea premiera în cinematografele din New York şi Los Angeles pe 17 decembrie, înainte de a fi lansată la nivel nord-american, pe 22 decembrie. Lungmetrajul va fi disponibil, din 7 ianuarie, pe Amazon Prime Video.

William Monahan, premiat cu Oscar pentru scenariul „The Departed”, a scris filmul bazat pe cartea de memorii omonimă a lui J.R. Moehringer, laureată cu Pulitzer.

„The Tender Bar” îl are în centru pe J.R. (interpretat de Daniel Ranieri, copil, şi Tye Sheridan, adult), un tânăr din Long Island orfan de tată, care caută figuri paterne între patronii unui bar administrat de unchiul lui (Ben Affleck). Din distribuţie fac parte Lily Rabe şi Christopher Lloyd.

Clooney şi Grant Heslov sunt producători prin Smokehouse Pictures împreună cu Ted Hope, pentru Amazon. Moehringer este producător executiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.