Un pacient s-a aruncat în gol, joi, de la etajul 8 al Spitalului Clinic Judeţean ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, el decedând la impactul cu solul. Poliţia şi conducerea spitalului au demarat anchete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi, un bărbat de 81 de ani s-a aruncat, joi, în gol de la etajul 8 al Spitalului Judeţean, fără a avea vreo şansă să supravieţuiască dat fiind înălţimea de la care a căzut.  

”Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat faptul ca aspectele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 81,  din comuna Scânteieşti, judeţul Galaţi cu domiciliul activ în Italia", a anunţat IPJ Galaţi. 

În acest moment,  nu sunt cunoscute motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. 

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. De asemenea, verificări se fac şi la nivelul spitalului pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.