Şase dintre unităţile administrativ –teritoriale din judeţul Ilfov au ajuns la o incidenţă mai mare de 20 la mie, cea mia mare fiind în Clinceni, 23,68 la mie. Cea mai mică rată de infectare este în comuna Dascălu, dar şi aceasta a depăşit deja 6 la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Ilfov a anunţat, joi, incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus în judeţ.  

Potrivit statisticii, în toate cele 40 de unităţi administrativ-teritoriale rata de infectare a trecut de 6 la mie. Cea mai mică este la Dascălu, unde rata de infectare este 6,24 la mie, urmată de Vidra 8.82, Găneasa 9.13 şi Nuci 9.59.  

Restul oraşelor şi comunelor din judeţul Ilfov au o incidenţă care a trecut de 10 la mie, iar şase dintre ele au depăşit chiar 20 la mie.  

Bragadiru are 20,23, Tunari 20,25, Chiajna 20,43, Domneşti 20,79, Corbeanca 22.17, iar Clinceni 23,68 la mie.  

Incidenţa cumulată a întregului judeţ a depăşit 15 la mie. 

DSP Ilfov a recomandat încă de zilele trecute ca toate unităţile de învăţământ sătreacă în online, însă Ministerul Educaţiei a transmis că nu există cadru legal pentru această decizie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.