Fostul internaţional argentinian Hernan Crespo şi-a reziliat de comun acord contractul de antrenor al echipei Sao Paulo, a anunţat clubul brazilian, citat de lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hernan Crespo, 46 de ani, fost atacant la mari echipe ca Riber Plate, Lazio, Inter Miano, AC Milan şi Chelsea, a preluat conducerea tehnică a echipei în februarie şi de atunci a obţinut 24 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 10 înfrângeri. Cu el pe bancă, formaţia a câştigat primul titlu de campioană a statului Sao Paulo din 2005.

Însă în Serie A braziliană, rezultatele au fost slabe, echipe fiind pe locul 13, cu 30 de puncte în 25 de etape, la zece puncte de locurile 5-6, care duc în prelimianriile Copei Libertadores, ocupate de Palmeiras şi Corinthians.

Crespo a mai antrenat în careră echipele Modena, Banfield şi Defensa y Justicia, cu ultima câştigând Copa Sudamericana, echivalentul Ligii Europa în America de Sud.

Fostul portar al naţionalei Braziliei, Rogerio Ceni, campion mondial în 2002, a semnat un contract cu gruparea din Sao Paulo valabil până în decembrie 2022.

Ceni a mai antrenat în carieră echipele Fortaleza, Cruzeiro şi Flamengo. În 2017, la începtul carierei de tehnician, el a mai pregătit-o pe Sao Paulo, timp de şase luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.