David Fincher, cineast care a semnat între altele „Fight Club”, „Zodiac” şi „Mank”, a încheiat un parteneriat cu Netflix şi va lansa în noiembrie „Voir”, un serial documentar de eseuri vizuale despre cinema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cineastul, care a fost de trei ori nominalizat la Oscar - pentru „The Curious Case of Benjamin Button”, „The Social Network” şi „Mank” -, este producător executiv al „Voir”, regizat de David Prior, însă nu a dezvăluit până acum detalii despre acest serial.

Proiectul este scris de Drew McWeeny. Serialul cuprinde eseuri de 10 - 30 de minute despre „ceva ce ne intrigă sau ne supără ori care are de-a face cu legătura noastră cu filmele”.

„Voir” va avea premiera pe 13 noiembrie la AFI Fest din Los Angeles, înainte de a fi disponibil pe platforma de streaming, dată ce nu a fost deocamdată anunţată.

Fincher, cunoscut şi pentru „Se7en”, „The Game” şi „Gone Girl”, dar şi ca regizor al videoclipului melodiei „Vogue” a Madonnei, a semnat un contract de patru ani cu Netflix, după ce a lucrat pentru serviciul de streaming la „House of Cards” şi „Mindhunter”.

Deşi mulţi cineaşti critică Netflix şi metodele netradiţionale de distribuţie a producţiilor, Fincher spune că apreciază libertatea care îi este oferită.

Aşa cum a fost anunţat anterior, el regizează lungmetrajul „The Killer”, dramă cu Michael Fassbender ce va fi lansată pe Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.