Cel mai mai mare liceu din judeţul Buzău, Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Haşdeu, trece la cursuri online, fiind a doua unitate de învăţământ din judeţul Buzău care solicită aprobare în acest sens, din cauza cazurilor de COVID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit inspectorului şcolar general al ISJ Buzău, Ionel Meiroşu, Consiliul de Administraţie al Colegiului Haşdeu din Buzău a cerut, miercuri,  trecerea în online, după ce în 17 clase s-au confirmat cazuri de coronavirus.  

”De joi, Colegiul Haşdeu intră în online, pentru că au o incidenţă în şcoală de 14-15 la mie, un număr de personal didactic infectat şi 17 clase în online. Nu au ajuns la jumătate, însă se apropie de jumătate. Este mai mult o măsură de prudenţă şi au hotărât în Consiliul de Administraţie suspendarea pentru 2 săptămâni, în conformitate cu art. 3 alin. 2 din Ordinul Comun", a declarat, miercuri după-amiază şeful ISJ Buzău, Ionel Meiroşu.  

De miercuri, şi elevii Liceului tehnologic din Ruşeţu, unde e cea mai mare rată de infectare din Buzău, aproape 14 cazuri la mia de locuitori, au trecut cu toţii în online 

În municipiul Buzău, rata de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns, joi, la 8.52 de cazuri la mia de locuitori, cu 1.106 infectări în ultimele 14 zile. 

La nivelul judeţului, rata de infectare este de 4.87. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.