Atunci când se apropie sărbătorile de iarnă, te poţi simţi obosit şi stresat la locul de muncă. În acest caz, din articolul următor vei afla care sunt cele 3 trucuri pentru a aduce spiritul sărbătorilor la muncă şi nu vei mai avea senzaţia că îţi doreşti să evadezi de la birou!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

3 trucuri cu spirit de sărbătoare care vor aduce sărbătoarea la tine în birou

  • Un prânz festiv

În timpul pauzei de masă, poate obişnuieşti să mănânci pe fugă, de unul singur sau să mănânci alături de un cerc restrâns de colegi. Dar spiritul sărbătorilor înseamnă să împărtăşeşti cu toată lumea momentele frumoase, aşa că propune un prânz festiv, la care să participe toţi colegii tăi! Fiecare poate alege să aducă la masă un preparat tradiţional, un cozonac sau prăjituri: important e ca toată lumea să ocupe un loc la masa festivă, în timpul căreia vei putea împărtăşi şi alte lucruri din viaţa personală, nu numai problemele legate de muncă!

Un prânz festiv de sărbători este şi o metodă bună de integrare a colegilor noi, prin care să se simtă bineveniţi în companie. De asemenea, oferă şi un moment benefic de relaxare, care este vital pentru evitarea sindromului burnout, deoarece perioada sărbătorilor aduce mai multe proiecte de terminat şi deadline-uri de atins!

  • O petrecere festivă pentru angajaţi şi copiii lor

Comunitatea formată din cei care muncesc la aceeaşi companie reprezintă un mare avantaj pe care îl are compania respectivă. Angajaţii sunt cei care au grijă ca toate operaţiunile să se desfăşoare aşa cum trebuie, de aceea ei ar trebui sărbătoriţi cu ocazia Crăciunului! Poţi propune o zi în care comunitatea din care faci parte să se bucure de sărbătorile de iarnă.

De exemplu, compania poate organiza o petrecere de Crăciun, la care să fie invitaţi angajaţii, dar şi copiii lor. Lângă bradul împodobit, Moş Crăciun le oferă dulciuri şi jucării celor mici şi le spune poveşti de la Polul Nord, în timp ce adulţii imortalizează clipele magice. Este un moment ce consolidează sentimentele de încredere şi de respect pe care le au angajaţii faţă de comunitatea din care fac parte la locul de muncă.

În plus, nu numai cei mici primesc cadouri de la Moş Crăciun. Dacă dai click aici, poţi alege de la Boutique Cadeaux coşuri de Crăciun care îi vor încânta pe toţi colegii de la birou! Un cozonac şi câteva dulciuri ambalate festiv sunt întotdeauna bine primite de toată lumea!

  • Un concurs festiv

Fulgi catifelaţi de nea, copii veseli care trag sănii şi un căţeluş care se afundă complet în zăpadă: când arunci un ochi pe geam în timpul pauzei, parcă ai vrea şi tu să-ţi iei liber pentru restul zilei şi să te bucuri de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Zi de zi, când priveşti decorul neschimbat de la muncă, acesta devine plictisitor şi îţi afectează creativitatea şi productivitatea. O metodă bună pentru a ieşi din rutină este să organizezi un concurs în care fiecare coleg îşi decorează biroul în tematică de Crăciun!

Pentru o experienţă distractivă şi de neuitat, propune o regulă: fiecare trebuie să vină cu decoraţiuni handmade, personalizate şi să nu fie cumpărate de la magazin! Deodată, concursul devine mai interesant şi fiecare poate veni cu ceva care îl reprezintă: un desen, o figurină din plastilină, o decoraţiune din hârtie origami sau o coroană împletită din crenguţe de brad: toată lumea se distrează de minune, iar atmosfera devine caldă şi primitoare, în ton cu sărbătorile care sunt în toi. Juriul va avea, cu siguranţă, o sarcină grea privind alegerea câştigătorului!

În concluzie, acestea sunt cele 3 metode inedite care vă vor ajuta pe tine şi pe colegii tăi să vă bucuraţi, chiar şi la muncă, de spiritul cald al sărbătorilor de iarnă!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.