Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a lansat, vineri, o invitaţie comunităţii de români din Spania, la meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida programată în 14 octombrie, de la ora locală 20.45, va avea parte de susţinerea unor fani plecaţi din ţară, dar în tribune ar putea ajunge şi alţi români stabiliţi în Spania.

”Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti invită comunitatea românilor din Spania să se alăture, în tribunele Palau Blaugrana, suporterilor ce vor veni din ţară. Echipa masculină de handbal Dinamo este de şase ani campioana României. În această perioadă a evoluat cu rezultate remarcabile în competiţiile continentale, fiind un ambasador de succes al României în Europa. De fiecare dată, jucătorii au impresionat prin spiritul de luptă din teren, dar şi prin suporterii din tribună, care au dus o parte din spiritul românesc în toate oraşele unde unde Dinamo a jucat. Comunitatea românilor din Spania este una numeroasă, iar meciul dintre FC Barcelona şi Dinamo este un prilej perfect pentru a arăta că românii sunt puternici şi pot fi o voce, o inimă, o ţară!”, este mesajul echipei Dinamo către românii stabiliţi în Spania, pe care îi invită la meci.

Oficialii dinamovişti precizează că preţurile biletelor vor avea preţuri preferenţiale şi pentru comunitatea de români din Spania, pe baza unor înscrieri la clubul dinamovist, iar detalii pot fi găsite pe pagina Facebook a campioanei.

Dinamo Bucureşti se află pe locul 6 în grupa B a Ligii Campionilor după trei etape, în care a câştigat cu Kielce (33-29) şi a pierdut cu PSG (30-41) şi cu FC Porto (26-27).

Partida cu FC Barcelona din 14 octombrie are şi o conotaţie aparte, Dinamo fiind condusă acum de antrenorul Xavi Pascual, chiar fostul tehnician al formaţiei spaniole.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.