Prefectul judeţului Prahova, Cristian Ionescu, şi directoarea Cancelariei din Prefectura Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Conform datelor furnizate oficial de instituţie, cei doi sunt izolaţi la domiciliu şi au forme uşoare ale infecţiei, fiind vaccinaţi anti-COVID cu schema completă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Prefectura Prahova, prefectul Cristian Ionescu a fost confirmat pozitiv în urma testului Covid-19, în cursul zilei de miercuri. 
 
"Imediat după confirmare, acesta a intrat în izolare la domiciliu şi se află în concediu medical până la confirmarea unui test negativ. Astăzi (joi - n.r.) a fost confirmat pozitiv şi directorul de cancelarie - contact direct, doamna Alina Constantin fiind de asemenea in izolare la domiciliu. Până la această oră nu avem alte confirmări de infectare cu Covid-19 în cadrul Instituţiei Prefectului Prahova. Precizăm că cei doi au o formă uşoară a bolii, acest fapt datorându-se faptului că ambii au schema de vaccinare completă”, informează oficialii Prefecturii Prahova.  
 
Atribuţiile prefectului, pe perioada izolării, au fost preluate de către subprefectul Alexandru Vane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.