Poliţia din Rio de Janeiro a descoperit o vastă colecţie de obiecte, uniforme şi simboluri naziste - dar şi arme -, la domiciliului unui presupus pedofil, potrivit unor imagini difuzate de către autorităţile braziliene, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul în vârstă de 58 de ani, Aylson Proenca Doyle Linhares, a fost arestat marţi, după ce a fost acuzat de către un cuplu care locuieşte în apropiere de locuinţa acestuia, la Rio, de faptul că l-a abuzat pe fiul lor, în vârstă de 12 ani, a anunţat poliţia braziliană.

”Un material monstruos” de referinţă nazistă a fost găsit în reţedinţa sa, a anunţat comiarul Luís Armond, şi anume sute de insigne, documente, uniforme, steaguri şi chiar un carnet de membru al partidului nazist cu fotografia sa, a precizat el.

Imagini difuzate de către poliţie surprind, de asemenea, fotografi şi busturi ale lui Adolf Hitler.

Junghere, pumnale şi nouă arme de foc - inclusiv o puşcă şi o mitralieră - şi multă muniţie au fost de asemenea confiscate.

Doyle Linhares "a fost acuzat, în flagrant delict, de deţinere ilegală de armament, rasism şi pedofilie”, în urma descoperirii aceste colecţii, care cuprinde fotografii cu minori, a precizat Armond.

Bărbatul a declarat, în faţa autorităţilor, că această colecţie valorează între ”2,5 şi trei milioane de euro, deşi nu se poate verifica”, potrivit aceleiaşi surse.

Poliţia a obţinut un mandat de arestare şi de percheziţie, după ce o anchetă a relevat că Doyle Linhares a încercat să abuzeze cel puţin alţi doi copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.