Verifone România, fintech de soluţii complete de plată şi comerţ la nivel global, anunţat miercuri că îşi extinde operaţiunile în centrul de inovare din Bucureşti. Compania intenţionează să angajeze încă 100 de specialişti în cursul anului viitor, în domeniile: Software, Product Management, Digital Sales, Customer Support şi Finance.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Verifone România, fintech de soluţii complete de plată şi comerţ la nivel global, îşi extinde operaţiunile în Centrul de inovare din Bucureşti. Verifone a achiziţionat acum un an compania 2Checkout. La un an de prezenţă pe piaţa din România, Verifone îşi intensifică eforturile pentru a creşte echipa de cercetare şi inovare din capitala României", anunţă compania.

În acest moment, în centrul din Bucureşti lucrează aprope 400 de angajaţi, iar în cursul anului următor, compania intenţionează să mai angajeze încă 100.

"Specialiştii români vor avea astfel ocazia să fie implicaţi şi să contribuie la proiecte globale şi produse inovative din domeniul plăţilor şi al comerţului digital, în toate aspectele sale", precizează compania.

De asemenea, compania oferă programe dedicate de dezvoltare pentru angajaţi. Întrucât 40% din echipa din Bucureşti este formată din specialişti în tehnologie, o bună parte dintre aceste programe le este adresată lor.

“Proiectele dezvoltate în Bucureşti implică cele mai noi tehnologii, de la soluţii de cloud şi microservicii până la criptomonede. Angajaţii noştri de aici au ocazia să lucreze cu unii dintre cei mai mari experţi în domeniu, contribuind astfel la viitorul industriei de comerţ electronic”, a declarat Peyton O’Connor, Head of Human Resources, Verifone.

Peste 60 de patente pe an sunt trimise spre brevetare, create de angajaţii de Global Engineering.

Verifone dezvoltă o platformă globală unificată de soluţii de plată şi comerţ electornic, indiferent de modul cum se efectuează plata, online sau offline, cu cardul sau alte metode. În portofoliul global al companiei se găsesc soluţii de plată foarte variate, de la clasicele terminale de plată, până la kiosk-uri de comandă din reţelele fast-food, tablete sau display-uri în taxiuri sau softuri specializate pentru plată.

“De la preluarea companiei 2Checkout, peste 10% din echipa iniţială a fost promovată în cursul anului trecut, unii dintre angajaţi preluând roluri la nivel global în cadrul organizaţiei. De asemenea, compania promovează o cultură incluzivă, care încurajează creşterea rolului femeilor în domeniul Tech. Există chiar un program dedicat în acest sens, Women Mentorship. Ediţia din acest an a implicat peste 30 de mentori şi persoane mentorate, dintre care 10% au fost din România”, a mai declarat Peyton O’Connor.

De asemenea, în cadrul Verifone, angajaţii au ocazia de a lucra într-unul din cele peste 100 de birouri pe care compania le are la nivel global.

Verifone România oferă şi un program de internship dedicat tinerior, Verifone Internship Program. Anul acesta, 9 interni au beneficiat de acest program, iar 5 dintre ei au fost angajaţi pe poziţii permanente.

În contextul pandemic actual, echipa îşi desfăşoară activitatea remote, prezenţa la birou fiind benevolă.

Verifone este fintech de solutii complete de plată şi comerţ la nivel global ce deserveşte branduri de retail din lume, institutii financiare majore, cât şi direct către mai mult de 600.000 de comercianţi.

Platforma de servicii globale a companiei gestionează anual peste 10 miliarde de tranzacţii online şi în retail.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.