Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate miercuri dimineaţă, din cauza unei posibile tentative de sinucidere la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Poliţia Capitalei a anunţat că face verificări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată la 9:37.

"În această dimineaţă, în jurul orei 09.15, prin apel 112 , Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la staţia Unirii. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti şi echipe de salvatori. S-au declanşat verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul", a transmis Poliţia Capitalei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, 06.10.2021, începând cu 09:09, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în sistem pendula între staţiile Timpuri Noi –Eroilor şi Eroilor – Petrache Poenaru. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliţie”, anunţă Metrorex.

Compania reaminteşşte că pe parcursul călătoriei, este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: "În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului."

Metrorex precizează că va comunica reluarea circulaţiei trenurilor de metrou în condiţii normale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.