„No Time to Die”, al 25-lea lungmetraj din franciza „James Bond” şi ultimul cu Daniel Craig în rolul Agentului 007, domină box office-ul britanic cu încasări de aproximativ 26 de milioane de lire sterline (35,3 milioane de dolari) în primul weekend de la lansare, potrivit Comscore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apreciat de critici, „No Time to Die” a rulat în 772 de cinematografe din Regat şi a depăşit, din punct de vedere al weekendului de debut ale „Skyfall” şi „Spectre” din aceeaşi franciză.

Filmul a înregistrat cel mai bun weekend de debut din punct de vedere al încasărilor în Marea Britanie dintre toate lungmetrajele „Bond”.

Locul secund în box office-ul britanic de weekend a fost ocupat de „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, care a generat încasări de 779.077 de lire sterline, aducând totalul la 19,6 milioane de lire sterline după al cincilea weekend de la debut.

Comedia SF „Free Guy” a obţinut încasări de 270.266 de lire sterline şi s-a clasat pe locul al treilea. După opt săptămâni de la lansare, filmul a acumulat 16,5 milioane de lire sterline din cinematografele britanice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.