Starul portughez Cristiano Ronaldo a postat un mesaj emoţionant în social media, prin care i-a adus un omagiu soţiei lui Jose Semedo, care a decedat recent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt momente în care totul trece în plan secund, inclusiv fotbalul. Săptămâna trecută, într-un mod neaşteptat, ne-a părăsit un om fantastic, iubita noastră Soraia, o mamă minunată şi soţia unuia dintre cei mai buni prieteni pe care mi i-a oferit viaţa. Nimic nu poate alina durerea fratelui meu Jose Semedo şi a întregii familii, însă suntem împreună, astăzi ca întotdeauna, pentru a înfrunta acest moment atât de dificil. Odihneşte-te în pace, prietenă. Nu te vom uita niciodată”, a scris Ronaldo pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Potrivit presei internaţionale, soţia fotbalistului Jose Semedo, Soraia, a murit joia trecută, la vârsta de 34 de ani, după complicaţii cauzate de o infecţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.