Ministrul interimar al Digitalizării, Tánczos Barna, a anunţat că la Poşta Română sunt bani pentru salarii, însă există şi un plan de restructurare, iar o anumită parte din personalul acestei companii va fi disponibilizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sunt bani, cu siguranţă fondul de salarii este asigurat. La Poşta Română se discută despre o reorganizare, o reformă instituţională care va fi pusă în practică de conducerea  executivă. Fondul de salarii este asigurat, poştaşii îşi vor primi salariile", a declarat Tánczos Barna, la finalul şedinţei de Guvern de luni.
 
Întrebat câţi angajaţi vor pleca din compenie şi de când, Tánczos Barna a precizat că cei din conducerea companiei Poşta Română vor comunica aceste lucruri.
 
"Este o analiză, nu s-a luat o decizie fială. Există un plan de restructurare, decizia finală cu privire la disponibilizări nu s-a luat. O să primim un număr de personal care va fi disponibilizat, aştept o cifră de la conducerea executivă. Cel mai important este ca Poşta Română să fie o companie care  se reorganizează şi este suficient de flexibilă ca să răspundă la nevoile pieţei", a declarat ministrul.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.