Preşedintele ales al USR PLUS, Dacian Cioloş, anunţă că la doi ani de la alegerea sa în funcţie îşi va depune mandatul pentru a fi revalidat, dacă membrii de partid vor considera că este cazul. "Mi se pare important să avem o discuţie aşezată, să tragem nişte concluzii după ce vor trece doi ani", explică Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"O să propunem modificarea statutului în acest sens, dar chiar dacă statutul nu va fi modificat în 2023 eu îmi voi depune mandatul, pentru că mi se pare important să avem o discuţie aşezată, să tragem nişte concluzii după ce vor trece doi ani, în 2023, înainte de alegerile din 2024, obiectivul nostru este să câştigăm aceste alegeri, să oferim românilor o alternativă viabilă şi va fi importat în 2023 să luăm cele mai bune decizii care să ne permută să mergem în faţa cetăţenilor români cu un proiect solid”, a declarat Dacian Cioloş vineri seară.
 
Afirmaţiile au fost făcute după anunţul privind alegerea lui Cioloş la conducerea USR PLUS.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.