Forul naţional de judo (FRJ) a anunţat, vineri, schimbări în modalitatea de pregătire a loturilor olimpice, pentru sportivii cu şanse să se califice la JO2024, de la Paris. Fiecare sportiv are, din 1 octombrie, un antrenor, care va răspunde de pregătire pe toată durata ciclului olimpic şi va face rapoarte săptămânale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin decizia Comitetului Director, Federaţia Română de Judo a schimbat modalitatea de pregătire a loturilor olimpice în vederea calificării la Olimpiada de la Paris din 2024. Astfel, membrii loturilor olimpice cu şanse de calificare la Olimpiadă, începând cu 1 octombrie, vor intra sub supervizarea şi monitorizarea a câte unui antrenor individual. Acesta va răspunde de pregătirea sportivului pe toată durata ciclului olimpic”, a transmis FRJ.

Pregătirea sportivilor se va face în continuare sub coordonarea antrenorilor desemnaţi pentru pregătirea loturilor olimpice, precizează FRJ. ”În faţa acestora, cei desemnaţi pentru pregătirea individuală a sportivilor vor prezenta rapoarte săptămânale legate de evoluţia fiecărui sportiv în parte”.

Lista antrenorilor, respectiv a sportivilor care intră sub supervizarea fiecăruia, este următoarea:

Masculin: Zhukov Petr (Mizonov Andrei), Borş Dumitrescu Laris (Fâşie Dan),


Şulcă Adrian (Gergely Tamas), Raicu Alexandru (Ioniţă Valerică), Creţ Alex (Fâşie Dan), Şerban Eduard (Ioniţă Valerică), Gonzalez Asley (Morar Emil);

Feminin: Hagianu Giorgia (Moldoveanu Adrian), Pop Alexandra (Andreica Gianina), Paşca Alexandra (Ionaş Ovidiu), Riciu Cleonia (Voinea Mihai), Ivănescu Florentina (Bolbose Dragoş), Moscalu Serafima (Andreica Gianina).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.