Publicul argentinian revine pe stadioanele de fotbal, începând de vineri, fiecare arenă putând fi ocupată la cel mult 50 la sută din capacitatea totală, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoanele majore cărora li s-a făcut cel puţin o doză de vaccin împotriva covid-19 vor trebui să prezinte un certificat pentru a intra în stadioane. Minorii sunt scutiţi de această obligaţie, a anunţat ministrul argentinian al Sănătăţii, Carla Vizzotti.

Prezenţa publicului pe stadioane a fost testată la 9 septembrie, când la meciul Argentina – Bolivia, scor 3-0, din preliminariile CM, au asistat peste 20.000 de oameni.

“Anumite persoane vor ca numărul spectatorilor să crească, dar nu ne permitem acest lucru. Pandemia nu s-a terminat. Trebuie să respectăm în continuare restricţiile”, a afirmat Juan Manzur, şef al cabinetului de miniştri.

Printre meciurile care vor atrage spectatori în tribune se numără superclasico dintre River Plate şi Boca Juniors, care se va disputa duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.