Premierul Florin Cîţu a anunţat că Executivul a adoptat, miercuri, prin ordonanţă de urgenţă prelungirea mandatelor directorilor generali interimari de la Societatea Română de Televiziune (SRTv) şi Societatea Română de Radiodifuziune (SRR). El a solicitat Parlamentului să rezolve această problemă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A trebuit să intervenim iarăşi, pentru că Parlamentul se pare că a uitat, mai are şi alte lucruri de făcut în afară de moţiuni de cenzură, dacă nu adoptam astăzi ordonanţă de urgenţă de prelungire a mandatelor directorilor generali la SRR şi SRTv, ar fi apărut probleme. Ştiţi foarte bine că am prelungit acum o lună, 30 de zile. Parlamentul, 30 de zile, nu a avut timp să rezolve problema, aşa că astăzi, iarăşi am luat o decizie, dar este ultima oară când Guvernul va mai prelungi. Parlamentul este acolo să-şi facă treaba, le cer parlamentarilor şi preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului să-şi facă treaba rapid, să corecteze această problemă, să lase orice alte lupte politice pentru că interesul românilor ar trebui să primeze”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.