Ministrul de Interne, Lucian Bode, a prezentat scuze, marţi, jurnalistelor care au fost agresate la Congresul PNL şi a afirmat că cei vinovaţi ”vor plăti”. Ministrul a susţinut însă că nu a văzut incidentul în care a fost implicată o jurnalistă de la Pro TV, deşi a văzut momentul în care aceasta a intrat în zona unde se vota.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau să-mi cer scuze faţă de dumneavoastră pentru comportamentul iresponsabil pe care le-au avut colegi de-ai mei din PNL faţă de două colege. Poliţia Capitalei a luat legătura cu colegele, declanşăm o anchetă şi cei vinovaţi vor plăti”, a declarat, marţi, ministrul de INterne.  

Acesta susţine că a văzut jurnaliştii care au intrat în zona în care nu se vota, dar nu şi momentul agresiunii.  

Pe 25 septembrie, la congresul Partidului Naţional Liberal (PNL), două jurnaliste, Iulia Gârbacea, reporter ProTV, şi Mădălina Mihalache, reporter Antena 3, au fost bruscate de câţiva membri liberali prezenţi la Congres, pe motivul că aveau voie să filmeze.  

Iulia Gârbacea a scris pe Facebook că, în timp ce filma, un reprezentant al ”echipei câştigătoare” i-a smuls telefonul din mână şi l-a trântit.  

Ea a precizat că lideri liberali, între care Robert Sighiartău, Lucian Bode şi Dan Motreanu, au întors spatele, fără să intervină. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.