Formaţia Guns N' Roses a anunţat un nou EP intitulat „Hard Skool”, o melodie care va fi inclusă pe discul ce va apărea în 25 februarie 2022, primul după 28 de ani de la reunirea lui Axl Rose, Slash şi Duff McKagan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul va fi lansat mai târziu şi în format vinil, anunţă site-ul Loudwire. 

Acest EP cu patru titluri va conţine cântecele „Hard Skool”, precum şi „Absurd”, single lansat în august (şi primul al formaţiei după 13 ani), care a fost compus în trecut pentru albumul „Chinese Democracy”. 

Fanii vor descoperi şi versiunile live ale cântecelor „Don’t Cry” (1991) şi „You’re Crazy” (1987).

Ultimul album al grupului Guns N' Roses este „The Spaghetti Incident?”, lansat în 1993. Slash şi Duff Mc Kagan nu au participat la realizarea „Chinese Democracy”, ultimul album de studio al formaţiei, lansat 15 ani mai târziu.

„Sweet Child O’ Mine” a depăşit pe 9 august pragul de un miliard de ascultări pe Spotify, la 34 de ani de la lansare. Apărut în 1987 şi extras de pe albumul „Appetite For Destruction”, cântecul este ilustrat cu un videoclip alb şi negru, publicat pe YouTube la 24 decembrie 2009. În octombrie 2019, acest videoclip s-a impus drept primul clip muzical din anii 1980 care a depăşit miliardul de vizualizări pe platformă. 

Guns N' Roses se află în plin turneu în America de Nord, înainte de întâlnirea cu fanii din Australia şi Noua Zeelandă. Un turneu european este prevpzut începând din vara lui 2022. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.