Sezonul doi al serialului „Bridgerton” va fi online în 2022 şi o primă scenă dintre Anthony Bridgerton şi Kate Sharma a fost dezvăluită, sâmbătă, de Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Caracterul şi-e la fel de precar ca şi felul în care călăreşti”, îi spune Kate Sharma (interpretată de Simone Ashley), ce pare puţin impresionată de farmecul interlocutorului ei. 

După povestea de dragoste dintre Daphne Bridgerton şi Simon Bassett, aceste noi episoade, aşteptate în 2022, îl vor avea în prim-plan pe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), care încearcă să se căsătorească.

Adaptare a romanelor istorice ale americancei Julia Quinn, „Bridgerton” se desfăşoară în 1813, în Anglia, sub regenţa prinţului de Wales. Este primul serial conceput de Netflix sub egida Shondei Rhimes („Grey's Anatomy”) şi este vorba, potrivit platformei de streaming, de unul dintre cele mai populare: 82 de milioane de persoane din lume au privit „cel puţin 2 minute” serialul în 28 de zile după ce a fost difuzat online. 

Netflix a anunţat în aprilie că „Bridgerton” va avea şi al treilea şi al patrulea sezon. Un spin-off dedicat personajului reginei Charlotte este de asemenea în proiect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.