Campioana României la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost învinsă, miercuri, după prelungiri, de formaţia ungară KSC Szekszard, scor 63-56 (31-30, 54-54), la turneul de calificare în grupele Euroligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Fraser 28 puncte, pentru Sepsi, respectiv Goree 15 puncte, pentru KSC Szekszard.

În primul meci al turneului găzduit chiar de campioana Româniai, KSC Szekszard a câştigat cu a treia echipă participantă în turneu, Kayseri Basketbol, scor 80-70.

Joi se va juca meciul dintre Kayseri Basketbol şi Sepsi.

Doar câştigătoarea turneului se califică în faza grupelor Euroligii, iar celelalte formaţii vor evolua ulterior în grupele FIBA EuroCup.

Este a doua oară când Sepsi Sfântu Gheorghe joacă pentru calificarea în grupele Euroligii, cea mai importantă competiţie continentală. Anterior, o singură echipă din România a mai jucat în competiţie, în sezonul 2012-2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.