Un autocar în care se aflau 30 de pasageri şi un autoturism în care erau două persoane au fost implicate într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe autostrada A 1, în judeţul Giurgiu. În urma impactului, autoturismul a luat foc. O persoană aflată în acesta a făst rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul  s-a produs pe autostrada A1, pe sensul Piteşti - Bucureşti, la kilometrul 23, în zona localităţii Bolintin-Deal din judeţul Giurgiu.
 
Primele date arată că un autoturism în care se aflau două persoane şi un autocar, cu aproximativ 30 de pasageri, au intrat în coliziune.
FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu
 
În urma impactului, autoturismul a luat foc în zona compartimentului motor, informează ISU Giurgiu.
 
O femeie, în vârstă de 46 de ani, pasageră a autoturismului, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportată la spital. Pasagerii autocarului nu au avut nevoie de intervenţie din partea medicilor
 
În urma accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul se desfăşoară dirijat, doar pe a doua bandă a autostrăzii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.