O femeie de 31 de ani din judeţul Olt a fost răpită de pe stradă, din apropierea Primăriei Dobrosloveni, de fostul iubit, care a băgat-o în maşină cu forţa şi a plecat. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti, în trafic, bărbatul fiind imobilizat şi dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, marţi, în jurul orei 8.30, poliţiştii au fost sesizaţi, printr-un apel de urgenţă 112, despre faptul că o femeie ar fi fost răpită.
 
"Din cercetări a reieşit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forţa de fostul concubin, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni, şi introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului, s-au deplasat efective sporite de poliţişti, desfăşurându-se activităţi complexe pentru identificarea autoturismului în cauză şi depistarea femeii”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată menţionează că bărbatul respectiv a fost prins de patrula din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomireşti si Mihăeşti, fiind împreună cu femeia.
 
Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti, fiind dus la sediul Poliţiei Caracal pentru cercetări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.