Filmul „Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie", regizat de Andrei Huţuleac, cu Maya Prediger şi Cosmin Nedelcu - Micutzu în distribuţie, va fi lansat în cinematografele româneşti la finalul lunii octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incursiunea în lumea din „Amintiri din copilărie” a lui Ion Creangă îi are în distribuţie şi pe Matei Dima, Teodor Corban şi Grigorie Silişteanu.

„Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie" este un film pentru întreaga familie, inspirat din fapte reale, ce spune povestea Marei şi a prietenilor ei care pornesc într-o aventură cu peripeţii şi momente amuzante.

Filmul în regia lui Andrei Huţuleac, după un scenariu pe care l-a scris cu Mihai Mănescu şi Matei Dima, este produs de Prietenii Casei Speranţei, Colorbitor Productions şi Viva la Vidra în parteneriat cu Chainsaw Europe, distribuit pe marile ecrane de Vertical Entertainment şi va putea fi văzut doar în cinematografele din România.

Huţuleac, în vârstă de 30 de ani, a fost premiat pentru debut în lungmetraj - „#dogpoopgirl” - la ediţia de anul acesta a TIFF, în cadrul secţiunii Zilele Filmului Românesc. Anterior, el a câştigat marele premiu la Festivalul Internaţional de Film de la Moscova.

„Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie” va fi lansat pe 29 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.