Poliţiştii din Ialomiţa s-au sesizat şi au început o anchetă după ce au constatat că există indicii conform cărora un registrator de la un centru de vaccinare din Slobozia ar fi eliberat adeverinţe de vaccinare false.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspector Ludmila Dascălu, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de "fals material în înscrisuri oficiale" şi "abuz în serviciu",  de către un bărbat din Slobozia, în calitate de registrator în cadrul unui Centru de Vaccinare din municipiul Slobozia.

"În urma verificărilor efectuate a reieşit că la un Centru de Vaccinare din municipiul Slobozia există 6 persoane care sunt înregistrate în aplicaţia R.E.N.V., însă nu au fost identificate formulare completate de către acestea şi de asemenea nu figurează în registrul de vaccinare al Centrului", a declarat reprezentantul IPJ Ialomiţa.

În acest caz, cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.