Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, dacă predecesorul său Liviu Dragnea şi-ar înfiinţa propriul partid politic, ar fi al treilea fost preşedinte al PSD care face acest demers, după Mircea Geoană şi Victor Ponta, el subliniind că cei doi au eşuat în demersurile pe care le-au făcut în această privinţă. "PSD-ul înseamnă mai mult decât preşedinţii PSD-ului. Şi vom fi judecaţi atât pentru rezultate, cât şi ce am reuşit să întoarcem PSD-ului", consideră Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am discuţii cu toţi foştii preşedinţi ai partidului, mai puţin cu domnul Liviu Dragnea, cu care nu am avut această plăcere nici cât timp a fost închis, nici...”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi, în cadrul unei emisiuni la Radio Guerilla.  
 
Întrebat dacă are informaţii conform cărora fostul lider al PSD Liviu Dragnea îşi va înfiinţa partid, Ciolacu a răspuns că Dragnea sau apropiaţii săi pot da detalii cu privire la acest aspect. Ciolacu a ţinut însă să precizeze că PSD înseamnă mai mult decât preşedintele partidului.
 
"Cred că e cel mai potrivit el sau Codrin (Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD - n.r.) să spună dacă îşi fac sau nu partid. Ar fi al treilea preşedinte, nu? Că şi Mircea Geoană şi-a făcut un partid şi Victor Ponta. Acuma, dacă doi nu au reuşit, să încerce şi al treilea, nu? Poate reuşeşte. (...) Trebuie să ne intre foarte bine în cap, indiferent de nivelul în care ajungi într-un partid, că eşti preşedinte, că eşti secretar general, sau vicepreşedinte: PSD-ul înseamnă mai mult decât preşedinţii PSD-ului. Şi vom fi judecaţi atât pentru rezultate, cât şi ce am reuşit să întoarcem PSD-ului, care mie, unul, mi-a conferit foarte multe lucruri, inclusiv un statut social, ceea ce nu e un lucru... Dar să încerci, din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri ale tale, fiindcă... Liviu Dragnea, de exemplu, el a fost un preşedinte, în ceea ce priveşte organizarea partidului, de excepţie. În loc să cauţi calea dialogului, să vii să anunţi că-ţi creezi un partid mi se pare prea mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru, indiferent. Cu toţii suntem trecători în funcţii. La un moment dat, ori faci tu un pas înapoi când simţi că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcţionează organic şi se cuplează oamenii şi te schimbă”, a mai afirmat Marcel Ciolacu. 
 
El a amintit că PSD este singurul partid care la ultimele alegeri parlamentare nu a acceptat pe liste candidaţi "cu probleme penale".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.