Liberalii buzoieni care vor participa la congresul PNL din 25 septembrie vor susţine moţiunea lui Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a anunţat că, în Consiliul Director al filialei judeţene, 63 de liberali buzoieni au votat pentru a-l susţine pe Florin Cîţu la şefia PNL, în timp ce 8 au votat pentru moţiunea lui Ludovic Orban.  

În consecinţă, s-a decis ca la alegerile din 25 septembrie, echipa PNL Buzău să-l suţină pe premier în cursa pentru preşedinţia formaţiunii liberale. 

"Este evidentă dorinţa membrilor filialei de a face o schimbare la nivelul conducerii actuale a PNL. Totuşi, sunt convins că această competiţie va evidenţia două echipe extrem de competitive care vor da ce au mai bun în materie de idei şi strategie politică, în ciuda perioadei dificile în care ne aflăm", a anunţat liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu,.   

Din partea PNL Buzău vor participa 67 de delegaţi, la Congresul Naţional din 25 septembrie, având în vedere locurile alocate. 

La Buzău, preşedintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu a anunţat că l susţine pe Florin Cîţu pentru şefia partidului în timp ce preşedintele filialei municipal a PNL Buzău, senatorul Vlad Pufu, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că este pro-Orban. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.