Fundaşul stânga Costin Ionuţ Amzar a semnat prelungirea raporturilor contractuale cu Dinamo Bucureşti până în vara anului 2027, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Titular la Dinamo în ultimele patru meciuri de campionat, Costin Ionuţ Amzar a împlinit 18 ani în urmă cu două luni, pe 11 iulie, fiind convocat la reprezentativa sub 19 ani a României pentru meciurile amicale cu Bosnia, disputate săptămâna trecută, în deplasare.
 
În primul joc, "tricolorii" antrenaţi de Adrian Văsîi s-au impus cu 5-1 împotriva Bosniei, iar al doilea test de verificare s-a încheiat cu victoria gazdelor, 1-0.
 
Transferat la Academia Dinamo de la Regal Sport Bucureşti în 2017, Costin Ionuţ Amzar a evoluat anul trecut pentru Dinamo 2 Bucureşti în Liga 3, iar în acest sezon competiţional a adunat 309 minute în patru meciuri pentru prima echipă, toate în Liga 1, cu CS Mioveni, Farul Constanţa, FC Argeş şi FCSB.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.